Fijne carnaval! |
28% Korting op alles 
/ Automatisch verrekend
 | Geldig tot: 02.03

3 x kleurrijk fotobehang voor originele accentmuur

3 x kleurrijk fotobehang voor originele accentmuur

Wist je dat fotobehang jouw woonkamer een geweldige sfeer kan geven? Je creëert een compleet nieuwe ruimte in je woning met een kleurrijk fotobehang. Je krijgt op deze manier de slaapkamer, woonkamer, keuken of studeerkamer van je dromen! Dankzij fotobehang hoef je niet alleen weinig geld uit te geven voor een make-over, maar krijg je er ook nog eens heel veel voor terug. Je hebt de keuze uit tientallen soorten fotobehang voor een originele accentmuur. En hier kun je alvast wat inspiratie opdoen! Je vindt hier 3 x kleurrijk fotobehang voor een originele accentmuur.

Fotobehang met Patroon

Fotobehang Patroon

Bijzondere patronen

Patronen komen veel voor als het gaat om fotobehang. Hierbij gaat het om een afbeelding of ontwerp dat zich telkens herhaalt. Hierdoor ontstaat er een bijzondere sfeer in de desbetreffende ruimte en daarnaast krijg je het gewenste resultaat: een opvallende en kleurrijke look. Je kunt kiezen uit tal van patronen; in verschillende soorten en maten. Denk hierbij aan strakke patronen of juist meer speelse patronen: je kunt alle kanten op! Ook als het gaat om kleuren heb je heel veel mogelijkheden. Zo kun jij een kleurrijke ruimte creëren en geniet je elke dag van een unieke muur met fotobehang.

Fotobehang met Bloemen

Fotobehang Bloemen

Bloemenzee aan de muur

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor verschillende soorten behang of een combinatie van behang en muurverf. Zo wordt een wand in de woon- of slaapkamer een neutrale, rustige kleur. Een accentmuur kun je dan behangen met een wat aanweziger fotobehang. Je hebt de keuze uit tal van mooie prints met bloemen. Denk aan kleurrijke bloemenvelden of juist een kunstmatig behang met een bloemenpatroon. Ook qua kleur heb je veel mogelijkheden: welke kleur wil jij graag naar voren laten komen? Blauw, groen, beige, wit of een meer felle kleur? Ontdek de vele mogelijkheden en kies voor een volle bloemenzee aan de muur!

Fotobehang Fruit

Fotobehang Fruit

Een fruitig behang

Tot slot behoren ook fruit en andere voorwerpen tot de mogelijkheden als het gaat om kleurrijk fotobehang voor een originele accentmuur. Er zijn tal van opties te vinden: geïllustreerde watermeloenen, pompoenen of aardbeien. Maar ook echt gefotografeerde fruitsoorten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fruit fotobehang op een accentmuur in de keuken. Origineel en betaalbaar! Of wat dacht je van een fotobehang met donuts of een andere lekkernij voor in de keuken? De opties voor een uniek fotobehang op een accentmuur zijn eindeloos. Zit jouw favoriete fotobehang er ook bij?

Voldoende inspiratie opgedaan? Bestel uw eigen fotobehang hier

Laat een antwoord achter

Alle velden zijn verplicht

Naam
Email (Niet gepubliceerd)
Opmerking