☀️ Wij zijn de hele zomer geopend! ☀️
Nu 30% Korting op alles  
/ Automatisch verrekend
 | Geldig t/m: 06.07

Posters met Wereldkaart, voor de echte wereldreiziger!

Posters met Wereldkaart, voor de echte wereldreiziger!

Poster wereldkaart

Sommige mensen vinden het heerlijk om lekker thuis te zijn, maar jij bent het liefst in het buitenland. Je bent een echte avonturier en je wordt onrustig als je te lang thuis zit, dus je bent regelmatig in tropische vakantielanden te vinden. Wil jij jouw huis inrichten als een echte reiziger, zodat je je als echte avonturier toch op je plek voelt in je eigen huis? Dan bestel je een poster wereldkaart, ofwel een poster met een kaart van de wereld.

Poster met Wereldkaart Hemelsblauw

Poster met Wereldkaart Hemelsblauw

Poster wereldkaart: speciaal voor de wereldreiziger

Een poster wereldkaart is de ideale wanddecoratie voor de wereldreiziger. Door een poster met een kaart van de wereld in huis op te hangen, voel je je als echte avonturier ook op je plek als je een tijdje thuis bent. Daar komt nog bij dat je andere mensen met deze wanddecoratie kunt laten zien wat jouw passie is: reizen. En vind je het leuk om op de kaart te zien waar je al allemaal geweest bent? Dan neem je een aantal punaises, om de plekken aan te geven die jij bezocht hebt. Zeker als je al veel reizen hebt gemaakt, is dit leuk om te doen.

Je kunt jouw poster wereldkaart in de woonkamer ophangen, maar ook in de hal of in de slaapkamer. Hang je de poster boven jouw bed, dan kun je voor het slapen gaan altijd nog snel even kijken waar je allemaal geweest bent. Met de mooie herinneringen van al je reizen in je hoofd, val je vervolgens heerlijk in slaap.

Poster met Wereldkaart Turquoise

Poster met Wereldkaart Turquoise

Een vintage poster wereldkaart

Vind jij een poster wereldkaart er wel leuk uit zien, maar vind je het eigenlijk nog leuker als deze poster er een beetje oud uit ziet? Dan bestel je een vintage poster wereldkaart. Een vintage poster ziet er niet gloednieuw uit, maar wordt op oud en geel papier afgedrukt. Ook de afbeelding op de poster oogt wat oud, voor het optimale vintage effect. Heb je een vintage interieur én ben je een reiziger, dan is dit de perfecte wanddecoratie voor jou.

Om een poster wereldkaart of vintage poster wereldkaart te bestellen, kies je eerst een afbeelding voor de poster. Vervolgens kies je de afmetingen voor de poster. Je kunt een grote poster bestellen, maar je kunt ook een kleine poster met wereldkaart bestellen. Wil je de afbeelding op de foto nog een bepaald effect geven, dan is dit ook mogelijk. Heb je al je gegevens ingevuld, dan hoef je de poster alleen nog maar te bestellen.

Bestel hier jouw eigen Poster met Wereldkaart

Gerelateerde berichten:

Laat een antwoord achter

Alle velden zijn verplicht

Naam
Email (Niet gepubliceerd)
Opmerking

Blog Categories

Recente artikelen

Populaire artikelen

Blog zoek

Tags Post

Laatste reacties

Blog archief