Fijne carnaval! Alaaf |
28% Korting op alles 
/ Automatisch verrekend
 | Geldig tot: 02.03

6 Keer Vaderdag Foto Inspiratie

6 Keer Vaderdag Foto Inspiratie

Wil jij jouw papa op een leuke en originele manier verassen op vaderdag? Verras hem dan met een foto! Een foto is immers veel persoonlijker dan een kadobon of flesje parfum. Succes verzekerd! Wij hebben alvast een paar leuke ideetjes voor jou op een rij gezet, deze kun je zelf snel en eenvoudig uploaden op de website.1. Papa's Favoriete Hobby:

Heeft jouw papa een uitgesproken hobby? Iets wat hij altijd al graag doet, een sport, een passie? Wat is dan mooier dan zijn liefdes te combineren? Ga bijvoorbeeld naar zijn favoriete visplekje, of poseer in zijn sportkledij!

Papa's Favoriete Hobby

2. Tekeningen van de Kids:

Heb je een prachtige tekening voor papa gemaakt? Laat deze dan mooi afwerken in de vorm van een schilderij! Papier is immers kwetsbaar, en zo creëer je een blijvende herinnering.

Tekeningen van de Kids

3. Foto met Rekwisieten:

Foto’s met rekwisieten worden ook steeds populairder, ze zijn spontaan en grappig. Poseer bijvoorbeeld met een snor of een te gekke hoed. Het zal zeker een lach op zijn gezicht toveren!

Foto met Rekwisieten

4. Een Leuke Herinnering:

Geef je papa je favoriete herinnering cadeau. Op deze manier zal hij dagelijks worden herinnert aan die speciale dag of moment.Een Leuke Herinnering

5. Familie Kiekjes:

Hebben jullie van die grappige familie kiekjes die altijd bewaard zijn gebleven omdat ze gewoonweg te leuk zijn? Verzamel ze en plaats ze in een mooie collage!

Familie Kiekjes

6. Foto met Leuke Tekst:

Ga op de foto met een leuke zelfgeschreven tekst of boodschap, en laat jouw papa weten hoeveel hij voor jullie betekent.Foto met TekstGa zelf aan de slag!

Voldoende inspiratie opgedaan? Dan kun je gemakkelijk aan de slag gaan met jou eigen fotocadeau, door simpelweg hier jouw foto te uploaden via de website!

Laat een antwoord achter

Alle velden zijn verplicht

Naam
Email (Niet gepubliceerd)
Opmerking