☀️ Wij zijn de hele zomer geopend! ☀️
Nu 30% Korting op alles  
/ Automatisch verrekend
 | Geldig t/m: 13.07

Fotocollage op aluminium

Fotocollage op aluminium

Wie schitterende foto’s maakt wil deze ook op een waanzinnige manier tentoonstellen. Dit is letterlijk het geval bij afdruk op aluminium. Je fotocollage op aluminium is namelijk geproduceerd met de hoogste kwaliteit. Door het glanzende effect van het materiaal en de afwerking, lijken de foto’s er nog meer uit te springen dan ze waarschijnlijk al deden. Wie een fotocollage als echte blikvanger in bijvoorbeeld zijn woonkamer wil hebben, doet er goed aan om afdrukken op aluminium te kiezen. Er zijn namelijk nog een aantal voordelen toe te schrijven aan dit materiaal als het gaat om de foto’s.

De kleuren

Een gekende kwestie, als het gaat om de afdruk van foto’s, is het afwijken van kleuren. Of je nu wilt of niet, de afdruk zal altijd een klein beetje afwijken van het originele plaatje. Wanneer je echter kiest voor een fotocollage op aluminium, dan zijn deze afwijkingen wel heel erg klein. Het is zelfs zo dat, in tegenstelling tot andere materialen, een matte afwerking voor een afdruk op aluminium vaak aan te raden is. Daardoor is de afdruk beter te zien omdat hij anders wel heel erg scherp is. Dit is natuurlijk zeer interessant voor het laten afdrukken van uw magnifieke foto’s in je collectie.

De weersomstandigheden de baas

Een fotocollage hoeft natuurlijk niet per definitie binnen te hangen. Hoewel je misschien vaak als eerste aan je woonkamer of de inkomhal denkt, kan het ook een leuke optie voor in de tuin zijn. Je hebt dan wel een materiaal nodig dat tegen de wisselende weersomstandigheden kan, een materiaal dat vochtbestendig is bijvoorbeeld. Aluminium biedt al deze voordelen. Wanneer je dus een leuke collage maakt die goed past aan de muur van de schuur, dan is kiezen voor aluminium eigenlijk de enige optie. Zo weet je zeker dat je lange tijd van je werk kunt blijven genieten.

Bijna kunst

Vaak hoor je dat de foto op aluminium lijken alsof de foto een schilderij geworden is. Het maakt dus van jouw eigen gemaakte foto’s bijna kunstwerken. Het is zeer aantrekkelijk dat je door de juiste materiaalkeuze je foto’s nog meer glans kunt geven. Doordat het ophangsysteem ook weggewerkt wordt, is het ook nog eens als goed kunstobject te gebruiken. Bovendien kunnen ze in elke ruimte tot hun recht komen en door de vochtbestendigheid zijn ze ook goed te onderhouden. Dit is natuurlijk belangrijk als je het als echte blikvanger in je woning wilt hangen.

Laat een antwoord achter

Alle velden zijn verplicht

Naam
Email (Niet gepubliceerd)
Opmerking

Blog Categories

Recente artikelen

Populaire artikelen

Blog zoek

Tags Post

Laatste reacties

Blog archief