☀️ Wij zijn de hele zomer geopend! ☀️
Nu 30% Korting op alles  
/ Automatisch verrekend
 | Geldig t/m: 10.08
Onze productietijden blijven gegarandeerd, maar houd rekening met vertraging bij de koeriers.

Drie verschillende ophangsystemen voor een Foto op Plexiglas

Drie verschillende ophangsystemen voor een Foto op Plexiglas

Wil je een foto op plexiglas bestellen in onze online shop, dus moet je deze foto natuurlijk nog wel ophangen. Om het ophangen van jouw foto op plexiglas zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden wij drie soorten ophangsystemen aan voor onze plexiglas platen. Welke ophangsystemen dit zijn, lees je op deze pagina.

Het ophangsysteem met aluminium frame

Het ophangsysteem met aluminium frame

Het eerste ophangsysteem dat je kunt kiezen voor jouw foto op plexiglas ( ook fotocollage op plexiglas ), is het ophangsysteem met een aluminium frame aan de achterzijde van de plexiglas plaat. Dit aluminium frame wordt door ons op het plexiglas gelijmd met hoogwaardige lijm, die niet zomaar los kan laten. Het profiel van het aluminium frame is altijd onzichtbaar als de foto is opgehangen en zorgt ervoor dat de foto altijd recht hangt. De benodigde schroeven en pluggen voor het ophangen van de foto, worden altijd bij jouw bestelling geleverd.

Het ophangsysteem met RVS afstandhouders aan de rand

Het ophangsysteem met RVS afstandhouders aan de rand

Het tweede ophangsysteem dat je kunt kiezen voor jouw plexiglas plaat met foto, is het ophangsysteem met RVS afstandhouders aan de rand van de plexiglas plaat. De RVS afstandhouders zijn speciaal ontwikkeld met een klemsysteem en dit betekent dat er geen gaten geboord hoeven te worden in het plexiglas. Wel moeten er gaten in de muur gemaakt worden om de afstandhouders van het plexiglas aan de muur te bevestigen.

Het ophangsysteem met RVS afstandhouders wordt in een complete set geleverd. In deze set zitten vier RVS afstandhouders, vier pluggen en vier schroeven.

Het ophangsysteem met RVS afstandhouders

Het ophangsysteem met RVS afstandhouders

Tot slot is er ook nog het ophangsysteem met de RVS afstandhouders zonder klemsysteem. Dit betekent dat we wel gaten in het plexiglas moeten boren om dit ophangsysteem aan de plexiglas plaat te bevestigen. Dit hoef je zelf niet te doen, maar zullen wij voor je doen. Het ophangsysteem met RVS afstandhouders zonder klemsysteem is geschikt voor producten met een dikte van 5 millimeter. Ook dit ophangsysteem wordt in een set geleverd, namelijk met vier RVS afstandhouders, vier pluggen en vier schroeven.

Een foto op plexiglas zonder ophangsysteem

Een foto op plexiglas zonder ophangsysteem

Het is ook mogelijk om een foto op plexiglas zonder ophangsysteem te bestellen. Dit is bijvoorbeeld interessant als je verlichting achter de plexiglas plaat aan wil brengen.

Wil je meer weten over het ophangen van jouw plexiglas plaat met foto? Kijk hier >> Ophanginstructies Foto op Plexiglas

Koop nu Foto op Plexiglas

Laat een antwoord achter

Alle velden zijn verplicht

Naam
Email (Niet gepubliceerd)
Opmerking

Blog Categories

Recente artikelen

Populaire artikelen

Blog zoek

Tags Post

Laatste reacties

Blog archief