Vandaag: tot 30% Korting
al geactiveerd
+
Gratis Levering
vanaf 95€

Mysterieuze wanddecoratie: een foto op plexiglas oude verlaten gebouwen

Mysterieuze wanddecoratie: een foto op plexiglas oude verlaten gebouwen

Ben jij op zoek naar unieke wanddecoratie om de woonkamer, de slaapkamer, de keuken of de hal mee te verrijken? Dan kun je een foto op acrylglas laten drukken. Heb je een affectie met oude, verlaten gebouwen, dan kies je er gewoon voor om een foto van een verlaten gebouw op het materiaal te laten drukken.

Een foto van een verlaten gebouw: mysterieus en vol sfeer

Foto op Plexiglas verlaten centrale kantoor van de fabriek

Een verlaten gebouw heeft vaak een bepaalde sfeer en zeker als het om een ouder gebouw gaat. Voel jij je aangetrokken tot de mysterie en bijzondere sfeer van een verlaten gebouw, dan kun je deze sfeer definitief in je interieur verwerken. Door een foto van een verlaten gebouw op plexiglas te laten drukken, breng je de unieke sfeer van het oude pand gemakkelijk in jouw huis.

Nikkel-art.nl: een grote collectie foto’s van verlaten gebouwen

Nikkel-art.nl heeft duizenden foto’s die je op plexiglas kunt laten drukken. Onder de grote collectie foto’s om op plexiglas te laten zetten, vallen ook vele bijzondere foto’s van oude en/of verlaten gebouwen. Denk hierbij aan oude kerken, maar ook aan oude fabrieken, oude bedrijfspanden, oude woningen en zelfs compleet verlaten dorpen. Het maakt niet uit wat voor gebouw jij het mooist vindt, want door ons grote aanbod foto’s voor print foto op plexiglas oude verlaten gebouwen vind je altijd wel een foto die jij mooi vindt.

Foto op Plexiglas distilleerderij

Heb je jouw favoriete foto eenmaal gevonden, dan kies je een formaat voor het plexiglas. Je centreert de foto op dit formaat, je geeft aan of het plexiglas moet weerspiegelen of juist mat moet zijn en Nikkel-art.nl gaat aan de slag met het afdrukken van je foto. Na het afdrukken van de foto ontvang je de foto op plexiglas zo snel mogelijk thuis, zodat je de mysterieuze wanddecoratie meteen op kunt hangen.

Zelf een foto gemaakt? Laat deze foto op plexiglas drukken

Ben je zelf onlangs in een oud, verlaten gebouw geweest en heb je hier enkele prachtige foto’s gemaakt? Dan kun je de mooiste foto ook op plexiglas laten drukken. Wij drukken niet alleen foto’s uit onze eigen collectie af op hoogwaardig plexiglas, maar kunnen ook een foto uit jouw eigen collectie op plexiglas drukken. Op deze manier is het mogelijk om een foto af te laten drukken van een gebouw waar jij een bepaalde band mee hebt, zoals een verlaten kerk in het dorp waar je geboren bent.

Koop nu een foto op plexiglas met 30% korting!

Foto op Plexiglas

Laat een antwoord achter

Alle velden zijn verplicht

Naam
Email (Niet gepubliceerd)
Opmerking