☀️ Wij zijn de hele zomer geopend! ☀️
Nu 30% Korting op alles  
/ Automatisch verrekend
 | Geldig t/m: 17.08
Onze productietijden blijven gegarandeerd, maar houd rekening met vertraging bij de koeriers.

Ook een groot vintage liefhebber? Bestel dan een vintage poster

Ook een groot vintage liefhebber? Bestel dan een vintage poster

Waar we enkele jaren geleden nog voornamelijk bezig waren ons interieur zo modern mogelijk te maken, is het nu juist hip om vintage elementen in het interieur te verwerken. Ben jij ook z´n liefhebber van de trend van het vintage interieur? Schaf dan niet enkel vintage meubels en woonaccessoires aan, maar geef de muren in huis ook een vintage look met onze vintage wanddecoratie. Nikkel-art.nl heeft een groot aanbod van vintage posters, die je een voor een kunt aanschaffen om deze vintage trend net wat beter door te voeren in je inrichting.

Vintage wereldkaart poster

Een vintage poster uit de collectie van Nikkel-art.nl

Nikkel-art.nl heeft duizenden prachtige foto’s en afbeeldingen in de collectie. Alle foto’s en afbeeldingen die je op onze website vindt, kun je op onze fotoproducten laten printen. Voor de liefhebbers van de vintage stijl in huis, hebben we ook vele vintage foto’s en afbeeldingen. Deze foto’s en afbeeldingen kun je bijvoorbeeld op posters laten printen, die je vervolgens eenvoudig en snel op kunt hangen aan een muur naar keuze. Kies bijvoorbeeld voor een foto van een vintage auto of een poster met een afbeelding die uit de seventies lijkt te stammen en je geeft jouw interieur een echte vintage look.

vintage poster

De trend van meerdere vintage posters naast elkaar

Het is tegenwoordig ook erg trendy om meerdere (vintage) posters naast elkaar op te hangen. Kies drie posters die je mooi vindt, laat deze posters alle drie op hetzelfde formaat printen en hang de foto’s naast elkaar. Mooi voor boven de bank, maar ook zeker leuk voor in de hal, in de keuken of boven het bed. Omdat je meerdere vintage foto’s en afbeeldingen in huis ophangt, komt het vintage thema van je interieur nog beter naar voren.posters

Een eigen mooie vintage foto of afbeelding? Laat hier dan een poster van drukken

Heb je zelf een mooie vintage foto, bijvoorbeeld een oude foto van je familie? Dan kun je deze foto ook af laten drukken op een hoogwaardige poster. Heb je een vintage afbeelding gevonden op het internet, dan kun je deze afbeelding ook uploaden op Nikkel-art.nl. Je hoeft nu alleen nog maar een afmeting te kiezen voor jouw posters en je kunt je vintage posters in hoge kwaliteit laten printen.

Laat een antwoord achter

Alle velden zijn verplicht

Naam
Email (Niet gepubliceerd)
Opmerking

Blog Categories

Recente artikelen

Populaire artikelen

Blog zoek

Tags Post

Laatste reacties

Blog archief