☀️ Wij zijn de hele zomer geopend! ☀️
Nu 30% Korting op alles  
/ Automatisch verrekend
 | Geldig t/m: 10.08
Onze productietijden blijven gegarandeerd, maar houd rekening met vertraging bij de koeriers.

Drie ideeën voor Vaderdag cadeaus

Drie ideeën voor Vaderdag cadeaus

Vaderdag: drie ideeën voor Vaderdag cadeaus

Het is weer bijna Vaderdag en het juiste cadeau vinden is niet altijd even makkelijk. Vaderdag is een feestdag ter ere van vaders, waarbij het vaderschap, de vaderlijke plichten en de invloed van vaders in de samenleving gevierd wordt. Dus hoog tijd om een origineel cadeau te bedenken en je vader te vieren. Zo kan je zijn favoriete foto op een materiaalsoort naar keuze laten drukken, deze foto dan aan de muur hangen en hem echt te verrassen. Hier beneden lees je de mogelijkheden die er zijn bij het drukken van zijn favoriete foto.

Een foto op aluminium

Foto op aluminium vaderdag

Je kunt er ook voor kiezen om een foto op aluminium te laten zetten. Aluminium is niet alleen ontzettend sterk, maar ziet er ook stoer uit. Wat voor foto je ook op deze materiaalsoort laat zetten, door de stoere uitstraling van het materiaal krijgt de foto net een stoerder randje. Veel mannen vinden dit mooi, aangezien zij niet zo van die zoetsappige cadeaus houden.

Je kunt helemaal zelf kiezen welke foto je op aluminium wil laten zetten. Van een foto van het gezin tot een foto van de favoriete auto van je vader: alles is mogelijk. Ook kies je zelf het formaat van de foto op aluminium, zodat je het budget van het cadeau voor je vader zelf in de hand kunt houden.

Een foto op fotobehang

Fotobehang Sydney

Tot slot is het ook mogelijk om de favoriete foto van je vader op fotobehang te laten zetten. Dit behangetje kun je vervolgens ophangen in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer of in de studeerkamer van je vader. Je kunt een foto kiezen van het gezin, maar ook van je ouders samen of gewoon van een landschap waarvan je weet dat je vader het heel mooi vindt. De mogelijkheden zijn oneindig, dus je vindt altijd wel een foto die je bij je vader vindt passen.

Een foto op glas

Foto op glas

Heeft je vader een foto waar hij graag naar kijkt, zoals een foto van de kinderen, een foto van zichzelf en je moeder of een foto van vroeger? Dan kun je deze foto op glas laten drukken en ergens in huis ophangen om hem te verrassen. Heeft je vader zelf ooit een mooie foto gemaakt, bijvoorbeeld van een landschap op vakantie? Dan kun je deze foto op keuken achterwand laten zetten, zodat hij zijn eigen creatie in huis op kan hangen.

Aanbevolen door Nikkel Art

Fotobehang

Fotobehang vanaf € 24

Fotobehang bestellen >

Foto op Aluminium vaderdag

Foto op Aluminium vanaf € 9,91

Aluminium bestellen >

Foto op glas vaderdag

Foto op Glas vanaf € 15,96

Glas bestellen >

Laat een antwoord achter

Alle velden zijn verplicht

Naam
Email (Niet gepubliceerd)
Opmerking

Blog Categories

Recente artikelen

Populaire artikelen

Blog zoek

Tags Post

Laatste reacties

Blog archief