WIJ ZIJN GEOPEND. De productie en tijdige verzending blijven gegarandeerd. 
Maatregelen in verband met coronavirus, klik hier

Nu 30% Korting op alles 
/ Automatisch verrekend
 | Geldig tot: 06.04

Streetstyle in huis? Print een foto op plexiglas graffiti

Streetstyle in huis? Print een foto op plexiglas graffiti

Streetstyle in huis? Print een foto op plexiglas graffiti

Ben jij een groot liefhebber van de ruwe en stoere stijl van de straat? Dan vind je muurtekeningen met graffiti vast erg mooi. Een graffitikunstenaar kan deze tekeningen komen maken met een paar spuitbussen, maar dit is wel erg definitief. Je kan jouw huis ook iets meegeven van de stoere streetstyle van graffitikunstenaars door een foto af te drukken op plexiglas graffiti.

foto op plexiglas graffiti

Een foto op plexiglas: wat is dat?

Plexiglas is een sterk plaatmateriaal dat uitermate geschikt is om te bedrukken. Meestal denken mensen bij het printen van een foto als wanddecoratie meteen aan een foto op canvas, maar je kunt ook jouw favoriete foto op plexiglas laten zetten. Plexiglas laat jouw foto extra mooi uitkomen, simpelweg omdat de scherpte en de diepte van de foto bij dit materiaalsoort extra goed naar voren komen. Omdat je zelf kunt kiezen of jouw plexiglas moet glanzen of juist niet moet reflecteren, bepaal jezelf hoe jouw foto op plexiglas eruit komt te zien.

foto op plexiglas graffiti

Een foto op plexiglas graffiti: vele mooie designs

Wij, van Nikkel-Art.nl, begrijpen dat iedereen een andere voorkeur heeft aangaande het bestellen van een foto op plexiglas graffiti. Daarom bieden wij tientallen verschillende foto’s van graffitikunstwerken aan om op plexiglas te printen. Neem een kijkje in ons grote assortiment foto’s voor foto op plexiglas graffiti. Kies dan de foto die jij het mooist vindt, het beste bij jouw interieur past en laat deze foto op hoogwaardig plexiglas afdrukken.

Kan je niet kiezen tussen de prachtige foto’s van de graffitikunstwerken? Dan kun je ook meerdere foto’s op Plexiglas schilderijen laten afdrukken. Deze foto’s kunnen naast elkaar gehangen worden als een soort collage, maar ook in verschillende ruimtes in huis om het graffitithema extra terug te laten komen.

foto op plexiglas

Een eigen foto op plexiglas printen

Heb je zelf een prachtige foto gemaakt van een graffitikunstwerk? Dan heb je bij ons de mogelijkheid om deze foto op plexiglas te laten printen. Naast ons vast assortiment met tientallen foto’s van graffiti, kunnen wij ook een foto uit jouw eigen collectie afdrukken. Meer weten over het printen van een eigen foto op plexiglas? Neem dan contact met ons op, zodat wij al je vragen kunnen beantwoorden.

Eigen foto uploaden   of  Foto op Plexiglas Graffiti

Laat een antwoord achter

Alle velden zijn verplicht

Naam
Email (Niet gepubliceerd)
Opmerking

Blog Categories

Recente artikelen

Populaire artikelen

Blog zoek

Tags Post

Laatste reacties

Blog archief