Nu 30% korting op alles, geldig t/m maandag 28.09
| Automatisch verrekend
 

Cadeaus voor Pasen? Laat een foto drukken

Cadeaus voor Pasen? Laat een foto drukken

Cadeaus voor Pasen? Laat een foto drukken

Hebben jullie thuis de tradities om een cadeau te geven met Pasen, maar weet je echt niet wat je dit jaar moet geven? Dan kun je er ook voor kiezen om een foto te laten drukken op een materiaalsoort naar keuze en deze foto cadeau te geven. Je kunt een mooie foto van een landschap op een materiaalsoort naar keuze laten zetten, maar je kunt ook een foto uit de eigen collectie laten drukken. Denk hierbij aan een foto van de kinderen, een foto van het complete gezin of een foto van de hele familie.

keuken achterwand met foto kruiden nikkelart

Op deze pagina lees je welke mogelijkheden je hebt bij het drukken van een foto. Zo lees je niet alleen op welke materiaalsoorten je jouw cadeaus voor Pasen kunt laten drukken, maar ook welke mogelijke formaten je kunt kiezen voor jouw cadeaus voor Pasen.

Een foto laten drukken: de materiaalsoorten

Door de moderne druktechnieken van vandaag de dag, zijn er vele materiaalsoorten die je kunt kiezen om jouw foto naar keuze op te laten drukken. Denk hierbij aan canvas, maar ook aan foto op plexiglas, glas, aluminium, fotobehang en zelfs stickers. Ook is het mogelijk om een poster te laten drukken of zelfs een tuinposter te laten maken met jouw foto naar keuze.

tuinposter

Welke materiaalsoort het beste bij jouw cadeau past, is voornamelijk afhankelijk van de foto die je wil laten drukken en de plek waar je de foto op wil hangen. Een foto op glas past perfect op de achterwand in de keuken, terwijl een foto op canvas, foto aluminium of foto plexiglas overal in huis kan hangen. Een tuinposter is uitermate geschikt voor in de tuin, bijvoorbeeld op de houten schutting.

Het formaat van jouw foto

Daarnaast kies je niet alleen zelf de materiaalsoort van jouw gedrukte foto, maar kies je ook zelf hoe groot de foto moet worden. Je kunt een klein formaat van 40x30 centimeter kiezen, maar het is ook mogelijk om je foto lekker groot te laten drukken. Wil je bijvoorbeeld een foto op canvas laten drukken, dan kun je ook kiezen voor de formaten 150x100 centimeter, 180x120 centimeter en zelfs 200x140 centimeter.

foto op canvas magnolia

Door het formaat van jouw foto zelf te kiezen, heb je het budget van jouw cadeau voor Pasen voor een groot deel zelf in de hand. Door de vele verschillende formaten die door Nikkel-art.be worden aangeboden, vind je altijd wel een formaat dat precies binnen jouw budget past. Kijk ook op fotobehang goedkoop

foto op plexiglas kinderen

Bestel je foto nu of Kies een foto uit 70 mln foto'sPS. Like / deel dit artikel ;)

Laat een antwoord achter

Alle velden zijn verplicht

Naam
Email (Niet gepubliceerd)
Opmerking

Blog Categories

Recente artikelen

Populaire artikelen

Blog zoek

Tags Post

Laatste reacties

Blog archief