Plexiglas schilderijen

Plexiglas schilderijen

Heb je een mooi schilderij gezien en wil je dit schilderij een bijzondere plek in je interieur geven? Dan hoef je het schilderij helemaal niet zelf te kopen door hier honderden, duizenden of zelfs miljoenen euro’s voor te betalen, want het is ook gewoon mogelijk om het schilderij zelf te laten drukken. Raadpleeg Nikkel-art.be en je hebt jouw favoriete kunstwerk in een mum van tijd in je huis hangen, zonder dat je hier veel geld voor hoeft te betalen.

Foto op Plexiglas Olifant

Plexiglas schilderijen drukken: zo doe je dat

Als je een digitale afbeelding van jouw favoriete schilderij hebt, hoef je het schilderij helemaal niet daadwerkelijk aan te schaffen om het in je woning op te kunnen hangen. Met een digitale afbeelding van jouw favoriete kunstwerk kun je het schilderij namelijk ook door Nikkel-art.be laten drukken, zodat je jouw favoriete schilderij voor een aantrekkelijke prijs thuis op kunt hangen. Je stuurt het bestand van jouw schilderij, je kiest hoe groot het schilderij afgedrukt moet worden en hoe dik het plexiglas moet worden en je laat het schilderij drukken door Nikkel-art.be. Omdat Nikkel-art.be al vele jaren gespecialiseerd is in het drukken van schilderijen, weet je zeker dat jouw favoriete werk op de beste manier afgedrukt wordt en dat het resultaat geweldig is.

plexiglas schilderijen

De kosten van plexiglas schilderijen

Koop je het origineel van een schilderij, dan ben je gemakkelijk tientallen, honderden, duizenden of zelfs miljoenen euro’s kwijt. Dit is een grote investering, die veel mensen niet willen of kunnen doen. Wil jij ook niet zo veel geld uitgeven aan een schilderij, maar ben je wel gek van kunst en wil je dit laten zien in je wanddecoratie? Dan kun je bij Nikkel-art.be terecht, want wij drukken jouw favoriete schilderij al op plexiglas vanaf 19 euro. De prijs die je uiteindelijk moet betalen, is afhankelijk van het formaat van jouw schilderij, de afwerking van het schilderij en eventuele extra eisen die je hebt voor het schilderij. De prijs is dus afhankelijk per kunstwerk, maar je weet in ieder geval zeker dat jouw gedrukte schilderij van Nikkel-art.be goedkoper is dan het origineel.

Foto op plexiglas vruchten

Ben je benieuwd wat de kosten voor jouw foto op plexiglas zijn? Ontwerp dan jouw eigen kunstwerk op de website van Nikkel-art.be door een formaat schilderij te kiezen, een afwerking te kiezen en eventuele extra eisen aan het schilderij door te geven. Heb je het gehele ontwerpproces doorlopen, dan zie je precies wat de uiteindelijke kosten voor jouw plexiglas schilderijen zijn.

Gepost door      18/01/2017     Foto op plexiglas    0 Reactie

Laat een antwoord achter

* Naam:
* Email: (Niet gepubliceerd)
   Website: (Site-URL met http://)
* Reactie:
Code