Over Nikkel-art.be

wij zijn Nikkel Art

Het creëren van creatief, uniek en betoverend mooi decoratie dat ideaal in elk interieur past, is onze passie. De wensen van onze klant zijn altijd onze prioriteit geweest en markeren de richting voor de ontwikkeling van ons bedrijf. Wij streven naar continue vooruitgang op het gebied van interieurdecoratie met behulp van onze producten. Daarom volgen en analyseren wij de laatste trends en de wensen van onze klanten. Ons assortiment wordt voortdurend uitgebreid, zodat u bij ons voor alles terecht kunt.

Jarenlange expertise

Jarenlange expertise

Professioneel advies

Professioneel advies

Productie in eigen atelier

Productie in eigen atelier

Gedreven door passie

Gedreven door passie


Een brede scala aan producten Fotobehang, Foto op Canvas, Fotorolgordijnen, Poster, Fotostickers, Foto op plexiglas, Tuinposter, Foto op aluminium, Keuken foto achterwand en van Uw eigen foto is echter niets waard als deze niet van de beste kwaliteit zijn. Dankzij de huidige technologische mogelijkheden en apparatuur van de hoogste kwaliteit zijn wij in staat om de beste materialen te leveren. Onze hoogwaardige producten worden vervaardigd middels een milieuvriendelijke printtechnologie die zowel veilig voor de gezondheid als zeer duurzaam is. Het printen zelf wordt uitgevoerd onder begeleiding van ervaren professionals.

De motieven en foto's die wij aanbieden zijn buitengewoon esthetisch en van hoge kwaliteit.

Wij staan altijd open voor allerlei suggesties en de individuele wensen van onze klanten. In geval van vragen of twijfels zullen wij altijd ons advies geven over hoe u onze producten kunt gebruiken voor het creëren van buitengewone interieurs.

Wij zijn actief in 8 landen

www.nikkel-art.be NL www.nikkelart.be FR www.nikkel-art.fr www.nikkel-art.nl www.nikkel-art.de www.nikkel-art.ch www.nikkel-art.at www.nikkel-art.co.uk www.nikkel-art.com

Nikkel Art bvba - Renkoven 1B - België
BTW: NL825625105B01 - RPR Antwerpen afdeling Tongeren
E-mail: [email protected] - Tel.: 043 30 20 111